OVER ONS

VerseTaarten.nl

VerseTaarten.nl, opgericht in 2013 is leverancier van vers gebakken taarten voor horeca en bedrijven. Ons omvangrijke assortiment aan taarten wordt in Lisse gebakken door een team van gemotiveerde bakkers. De hoogwaardige grondstoffen worden geleverd door een aantal zorgvuldig geselecteerde, gespecialiseerde leveranciers. Samen met ons vakmanschap kan daardoor dagelijks het uitgebreide assortiment ovenvers naar onze afnemers.

 

 

Kwaliteit

Al onze medewerkers zijn HACCP gecertificeerd, de garantie voor stabiele kwaliteit en hygiënische omstandigheden. Kwaliteit en klantvriendelijkheid zorgt er voor dat onze klanten tevreden zijn en blijven.

 

Duurzaam

Naast het continu verbeteren van onze producten dragen we ook graag ons steentje bij aan een beter milieu.
Zo leveren wij onze taarten aan horecagelegenheden in herbruikbare plastic kratten (100% recyclebaar) en maken gebruik van 100% gerecycled karton voor onze taartdozen.

Al ons afval wordt zoveel mogelijk gescheiden.

Sinds februari 2018 worden onze appels, roomboter en scharreleieren rechtstreeks bij de boer afgenomen. De garantie voor verse en kwalitatief goede appels, zonder veel voedselkilometers of verpakkingsafval.

Door het gebruik van Barry Callebaut chocolade steunen we het ‘cocoa horizons’  initiatief. Hierdoor krijgen boeren een betere prijs voor hun oogst en kunnen zij hun levensomstandigheden verbeteren.

” Vers…dat is waar we voor staan ! “

VerseTaarten.nl in getallen

100%

Vers!

72%

Extra pure chocolade

99%

Handgemaakt

100%

Gemotiveerd

Op al onze producten en diensten zijn onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. Op verzoek worden deze u kosteloos toegestuurd.